Ijs break

De opdracht wordt gegeven door Rutger Mantel, eigenaar van ijssalons IJs-Break in. Zwanenburg aan de Dennenlaan 67 en Amsterdam aan de Pieter Calandlaan 776. Het ijs wordt zichtbaar voor het publiek door de eigenaar zelf in de winkel gemaakt. Hoofdproduct is ijs. Bij ijssalon IJs-Break vormt een familierecept de basis van alle. roomijs: een mix van verse melk, glucose, dextrose, bindmiddel en verse slagroom in. een geheime verhouding. Door andere ingrediënten toe te voegen komen ze tot de ruim. 30 smaken die in de ijssalons te verkrijgen zijn. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, kunstmatige kleurstoffen worden niet gebruikt. De salons worden bemand door veelal. jonge medewerkers. De heer Mantel pendelt heen en weer tussen de twee vestigingen. Door steeds vernieuwend te zijn, hoopt hij veel klanten te trekken

We werkte met middel van sprints. We hadden in totaal 4 sprints en elke sprint bracht ons een stukkje meer naar het eindresultaat. Ook werkte we met een scrum poster die hielt de planning in de gaten te houden.

on team bestond uit 4 mensen en dat waren: Isolde, Diwani, Sophie en Maysa

Hiernaast zei je het eindresultaat van het project. het is het recept van ons ijs.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin